Home » Personal trainer kickboksen en boksen

Personal training kickboksen en boksen

Wil je snel vooruitgang boeken en je persoonlijke doelstellingen realiseren, neem dan in plaats van groepslessen, personal training kickboksen of boksen. Krijg binnen een korte periode meer conditie, spieropbouw, betere techniek, gewichtsverlies, zelfvertrouwen en wordt weerbaarder.

Bij vrijwel elke sportschool kun je tegenwoordig boksen en kickboksen in groepsverband. Groepen bestaan gemiddeld uit 10 tot 30 personen. Het is vrijwel onmogelijk om met persoonlijke doelstellingen van de deelnemers rekening te houden. De trainer doet de oefeningen voor en geeft een paar aanwijzingen. Je bent dus grotendeels op jezelf aangewezen en krijgt vaak weinig feedback. Techniek kan door jezelf verkeerd worden aangeleerd of je krijgt hierin te weinig sturing.

De personal trainer

De personal trainer is alleen maar met jou bezig en ziet constant wat jij doet en stuurt je hier meteen op aan. Na een korte intake vertel je wat jouw doelstellingen zijn. Op basis hiervan wordt er een persoonlijke training voor jou samengesteld en gaan we hiermee aan de gang. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele blessures zodat je veilig kunt sporten. Met personal training kickboksen zal je techniek in de eerste plaats scherp begeleid worden en krijg je hier continue feedback op. Tevens hoef je niet bang te zijn om met blauwe ogen of dikke bovenbenen naar huis te gaan. De personal trainer motiveert, adviseert en haalt het maximale uit je jezelf. Daar waar je zelf zou opgeven in de sportschool, trekt de personal trainer kickboksen je over de streep. Na de training ga je echt voldaan naar huis.

Even tijd voor jezelf!

Personal training kickboksen en boksen = 100% focus!

Tijdens de personal training heb je geen afleiding, je focus ligt dus echt 100% op de workout. Telefoon gaat uit, muziek aan en lekker 30 tot 60 minuten zeer intensief trainen. Aangezien je elke les met nieuwe combinaties te maken krijgt en de vermoeidheid tegelijk toe slaat heeft je “mind” geen tijd om af te dwalen naar de dagelijkse gang van zaken. Je bent dus echt even heerlijk weg zonder prikkels van buitenaf zodat je je 100% kunt geven.

Veel mensen die komen voor personal training hebben een stok achter de deur nodig. Iemand die je helpt om je doel te bereiken omdat het je zelf net niet lukt. De personal trainer adviseert, motiveert en coacht. Je zult versteld staan hoe sterk je eigenlijk bent! Een personal trainer is duurder dan groepslessen, maar op de langere termijn is een investering jezelf altijd een goede investering.

Hoe vaak heb jij nu echt gebruik gemaakt van je dure sportschool abonnement dit jaar? Wij werken met een 10 rittenkaart, je betaalt alleen als je komt trainen, niet als je 5 weken op vakantie bent.

De workouts worden gegeven in een Dojo te Gorinchem, op jouw bedrijf of elke andere gewenste locatie. Je hebt een sportoutfit nodig en de rest regelen wij.

Blijf niet langer aanmodderen en zorg voor jezelf, boek nu een proefles en ervaar zelf wat een RoyBoxingClub voor jou kan betekenen.

GET FIT NEVER QUIT

Boksles kickboksles Gorinchem Roy